Bemutatkozás

Üdvözlöm oldalunkon

Engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzam Önöknek!
Eredetileg egy görög szigetről származom, ahol mind a mai napig a hétköznapok része őseink hagyománya.
Gyerekként tradicionális vendéglátós családban nőttem fel. Életem során a világ számos országában jártam mire elérkeztem Magyarországra.Jelenleg immáron közel 20 éve élek itt.

Görögként eltérő mentalitással és gondolkodásmóddal érkeztem, ami az idők során hozzáidomult és kiegészült az itteni emberekével. Ugyanez az egymásra hangolódás jellemző az ételeinkre is. Az általam használt elkészítési módokat az itt élők ízléséhez igazítottam. Ételeink többségét a kíváncsi érdeklődő nem találja majd meg a Görögországból származó átlagos szakácskönyvekben. Az általunk kínált ízvilág egy speciális keveréke a görög- magyar hagyományoknak.

A receptek a családom 200 éves vendéglátós örökségét képezik. Ügyelünk arra, hogy az elkészítés során friss, jó minőségű alapanyagokat használjunk.
Éppen ezért, az éttermünk kínálata is egyedi és különleges, ötvözi az ősök hagyományait és a jelenkor frissességét. Reméljük az Önök számára is sikerül idevarázsolnunk egy "falatnyi" Görögországot, a mediterrán gasztronómiát és életérzést.

Καλός ήρθατε

Üdvözlettel Vangelis